Snackwagen huren voor uw evenement?

Een snackwagen huren bij Puntzakfriet.nl maakt uw evenement gegarandeerd compleet. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van kinderfeestje tot communie. Daarnaast verzorgen wij ook op evenementen als festivals en concoursen een lekkere snack. Door heel Nederland, België en Duitsland bedienen onze professionele frietbakkers u op uw wenken met lekkere friet en verschillende snacks.

Snackwagen huren van alle gemakken voorzien

Wanneer u kiest voor een snackwagen huren van Puntzakfriet.nl, kiest u voor:

  • Schone snackwagens
  • Volledig ingericht
  • Catering aan huis
  • Meerdere snackwagens mogelijk
  • Eigen stroomvoorziening op buitenterreinen

Al onze snackwagens werken op propaangas. Dit betekent dat we alleen stroom nodig hebben voor de verlichting en de koeling. Bent u van plan om een snackwagen op een buitenterrein te plaatsen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voorzien onze snackwagen dan gewoon zelf van stroom. Bovendien zijn al onze wagens altijd netjes verzorgd. We voldoen aan alle veiligheids- en hygiëne-eisen (HACCP).

Snackwagen huren
Snackwagen huren

Puntzakfriet denkt met u mee

Het organiseren van een feest of evenement kost veel tijd en moeite. Om een goed verloop van uw evenement te garanderen, denken wij graag met u mee. Wij bieden zowel voor grote als voor kleine groepen diverse mogelijkheden. De kosten om een snackwagen te huren zijn afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht op uw evenement.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Benieuwd naar hoe een snackwagen huren uw evenement tot een succes kan maken? Neem dan gerust contact met ons op, bel 06-17202364 of vul ons contactformulier in.

Want het is pas feest als Puntzak-friet is geweest.