Patatkraam voor elk evenement

Wat voor evenement of feest u ook organiseert. En voor wat voor publiek. Een patatkraam doet het altijd goed. Wilt u een kraam huren voor uw evenement? Dat kan. Bij Puntzakfriet.nl verhuren wij patatkramen die volledig voorzien van alle gemakken. Onze ervaren frietbakkers installeren de kraam op locatie. Waar ze de heerlijkste patat en snacks bakken voor u en uw gasten. Als bedrijf of organisatie kunt u volledig verzorgd een patatkraam huren bij ons. Daarnaast verzorgen we door heel Nederland, België en Duitsland ook evenementen.

Zorgeloos een patatkraam huren

Om uw evenement tot een groot succes te maken, denken wij graag met u mee. Als u één of meerdere kramen bij ons huurt, zorgen wij voor:

  • Schone snackwagens
  • Volledig ingericht
  • Catering aan huis
  • De mogelijkheid om meerdere wagens te huren.
  • Eigen stroomvoorziening op buitenterreinen 

Bovendien voldoen we aan alle veiligheidseisen en hygiënenormen (HACCP). Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gasten van een heerlijk patatje kunnen genieten.

Patatkraam
Patatkraam

huren voor 1 of meerdere dagen

Uw evenement of feest kan ook meerdere dagen duren. En op geen enkele dag kan en mag de patatkraam natuurlijk ontbreken. Bij Puntzakfriet.nl is het ook mogelijk om onze kramen meerdere dagen te huren. Onze patatkramen zijn ook uitermate geschikt om u meerdere dagen te bedienen, dankzij onze uitstekende koelmogelijkheden.

Huren kan bij ons in verschillende soorten en mogelijkheden. Naast een patatkraam kunt u bij ons ook nog een ijscowagen, suikerspin- en popcornwagen huren. Om op deze manier ook uw allerkleinste gasten op een leuke en lekkere manier te kunnen bedienen.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. Bel, 06-17202364 of vul ons contactformulier in.