Dé mobiele frietwagen in Weert

Voor elk evenement, groot of klein, hebben we een mobiele frietwagen beschikbaar in Weert. Van een bedrijfsfeest en een communie tot een bruiloft en het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter. Bij Puntzakfriet.nl bent u aan het juiste adres. Wij nemen de zorg voor het eten op uw evenement graag van u over. Schone, volledig ingerichte snackwagens met vakbekwame, en enthousiaste frietbakkers.

Mobiele frietwagen in Weert voor catering op maat

Wanneer u kiest voor een mobiele frietwagen Weert, kiest u voor catering op maat. Naast lekker en duurzaam gefrituurde friet heeft u bij ons de keuze uit een groot assortiment aan snacks. Benieuwd naar de mogelijkheden van Puntzakfriet.nl?

  • Onbeperkt eten standaard
  • Onbeperkt eten standaard + een ijsje
  • Onbeperkt eten standaard + een broodje hamburger
  • Onbeperkt eten standaard + een broodje hamburger + saté
  • 1 friet per persoon
  • 1 friet + 1 snack per persoon

Onbeperkt eten standaard omvat verse friet, zes verschillende snacks én een snack van de maand, zeven verschillende sauzen. Heeft u andere wensen? Bespreek deze dan met ons, want mobiele frietwagen Weert denkt graag met u mee.

Mobiele frietwagen Weert
Mobiele frietwagen Weert

De voordelen van een mobiele frietwagen

Bent u van plan om een mobiele frietwagen te regelen voor uw evenement? Dan biedt dit een aantal voordelen. Het allergrootste voordeel is dat het mogelijk is om op vrijwel iedere locatie een frietwagen te laten komen. Daarnaast vormt een mobiele frietwagen Weert op elk evenement en op elke locatie een ware eyecatcher. En door de combinatie van de prachtige uitstraling van onze mobiele frietwagens en het lekkere eten, wordt iedereen automatisch naar de frietwagen toegetrokken. Succes gegarandeerd dus!

Heeft u vragen? Bel 06-17202364 of vul ons contactformulier in. We staan u graag te woord.