Mobiele frietwagen Roermond

Lijkt het u leuk om een mobiele frietwagen Roermond, inclusief personeel, te huren om bij u thuis of op het werk friet te komen bakken? Dan bent u bij Puntzakfriet.nl aan het juiste adres. Al onze mobiele frietwagens zijn uitgerust met uitstekende apparatuur. Alle apparatuur om op een duurzame en verantwoorde manier te kunnen frituren. Wanneer u een frietwagen met personeel bij ons huurt, kunt u er op vertrouwen dat ze een nette uitstraling hebben en voldoen aan alle hygiëne- en veiligheidseisen volgens HACCP.

Mobiele frietwagen Roermond: onze mogelijkheden

Bent u van plan om een mobiele frietwagen in Roermond te huren? Dan heeft u bij Puntzakfriet.nl de keuze uit een viertal verschillende frietwagens. Bij ons vindt u dus altijd de juiste frietwagen uw evenement of speciale gelegenheid.

 • Frietwagen ‘Home’
  De meest gekozen mobiele frietwagen Roermond. Ideaal voor aan huis, van een mooi formaat en zeer compleet. Geschikt voor feesten aan huis, verjaardagen of kleinere evenementen.
 • Frietwagen ‘Home Small’
  Dit is de kleinere variant van ‘Home’. Compleet met alle apparatuur en het bijbehorende assortiment aan snacks en sauzen.
 • Frietwagen ‘Kraam Medium’
  Frietwagen ‘Kraam Medium’ is net wat groter dan ‘Home’. Natuurlijk met dezelfde hoogwaardige inrichting en een uitgebreid assortiment snacks en sauzen.
 • Frietwagen ‘Kraam Groot’
  De naam van deze frietwagen zegt het al: ‘Kraam Groot’ kan de grootste evenementen aan. Met een grotere capaciteit kunnen we grotere groepen gasten tegelijk van lekker eten voorzien.
Mobiele frietwagen Roermond
Mobiele frietwagen Roermond

Mobiele frietwagen op locatie in Roermond

Al onze mobiele frietwagens werken op propaangas. Dit houdt in dat we alleen stroom nodig hebben voor de verlichting en de koeling. Wilt u een mobiele frietwagen huren en op een buitenterrein plaatsen? Ook dat is geen probleem, want wij kunnen u volledig ontzorgen door in onze eigen stroom te voorzien.

Om een goed verloop van uw evenement te garanderen denken wij graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-17202364 en wij vertellen graag meer over onze uitgebreide mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw feest is niet compleet als Puntzakfriet niet is geweest.