Frietwagen huren in Eindhoven

Uw feest is niet compleet als Puntzakfriet niet is geweest. Wilt u een frietwagen huren in Eindhoven? Kies dan voor één van onze frietwagens. Onze ervaren en enthousiaste frietbakkers zorgen ervoor dat de door u gehuurde frietwagen netjes op locatie in Eindhoven geïnstalleerd wordt. Om daarna voor u de lekkerste friet en snacks te bakken. En de keuze qua assortiment is erg uitgebreid. Van onbeperkt eten standaard met friet en snacks tot uitbreidingen met ijsjes, broodjes hamburger en saté. Heeft u specifieke wensen? Ook daarin denken we graag met u mee.

Zorgeloos uw frietwagen huren in Eindhoven

Het organiseren van een evenement of feest brengt al genoeg kopzorgen met zich mee. Wij nemen u een aantal van deze zorgen graag uit handen. Om uw speciale gelegenheid tot een groot succes te maken, denken wij van Puntzakfriet.nl graag met u mee. Bij ons kunt u zorgeloos een frietwagen huren in Eindhoven, want wij zorgen voor:

  • Schone, comfortabele frietwagens die voldoen aan alle veiligheidseisen en hygiënenormen volgens HACCP.
  • Al onze frietwagens zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien
  • Catering aan huis
  • De mogelijkheid om meerder frietwagens te huren
  • Eigen stroomvoorziening op buitenterreinen
Frietwagen huren Eindhoven
Frietwagen huren Eindhoven

Voor elk evenement, groot of klein

Gaat het om een grootschalig evenement zoals een bruiloft? Of wilt u juist de vriendjes en vriendinnetjes van uw jarige zoon of dochter van een lekkere snack voorzien? Dat is voor Puntzakfriet.nl geen enkel probleem. Bij ons kunt u een frietwagen huren in Eindhoven voor elk evenement, groot of klein. Op alle locaties in zowel Nederland als België en Duitsland. Gaat het om een meerdaags evenement? Dat is geen probleem. Dan huurt u bij ons toch gewoon een frietwagen voor meerder dagen?

Benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06-17202364 of vul ons contactformulier in. Samen maken we er een smaakvol feestje van.