Een frietwagen huren in Brabant

Geeft u een kinderfeestje voor uw jarige zoon of dochter? Is er iets speciaal te doen in de buurt? Heeft u een bedrijfsfeestje? Of gaat u trouwen? Een frietwagen doet het goed op elk evenement en bij iedere speciale gelegenheid. Een frietwagen huren in Brabant doet u bij Puntzakfriet.nl. Want het is altijd een feest waar Puntzakfriet is geweest.

Waarom een frietwagen huren in Brabant?

Een frietwagen huren in Brabant biedt een groot aantal voordelen. Het allergrootste voordeel is dat het mogelijk is om op vrijwel iedere locatie een frietwagen te laten komen. Hoe groot of hoe klein het evenement ook is. Daarnaast vormt een frietwagen op elk evenement, op elke locatie, een ware eyecatcher. En door de combinatie van de uitstraling van de frietwagen en het lekkere eten wordt iedereen automatisch naar de kraam toegetrokken.

Een Frietwagen huren in Brabant
Een Frietwagen huren in Brabant

Verschillende soorten frietwagens

Wilt u een frietwagen huren in Brabant? Kies dan voor een frietwagen van Puntzakfriet.nl. Al onze frietwagens voldoen aan alle veiligheidseisen en de vereiste hygiënenormen (HACCP). Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten frietwagens. Hierdoor vindt u altijd wel de juiste frietwagen voor uw speciale gelegenheid of evenement.

 • Frietwagen ‘Home’
  Dit is de meest gekozen frietwagen. Ideaal voor aan huis, van een mooi formaat en zeer compleet. Geschikt voor feesten aan huis, verjaardagen of kleinere evenementen.
 • Frietwagen ‘Home Small’
  Dit is de kleinere variant van ‘Home’. Compleet met alle apparatuur en ons kwaliteitsassortiment.
 • Frietwagen ‘Kraam Medium’
  Frietwagen ‘Kraam Medium’ is iets groter dan ‘Home’. Natuurlijk met dezelfde hoogwaardige inrichting en een uitgebreid assortiment naar keuze.
 • Frietwagen ‘Kraam Groot’
  De naam van deze frietwagen zegt het zelf al: ‘Kraam Groot’ kan de grootste evenementen aan. Met een grotere capaciteit kunnen we grotere groepen gasten tegelijk van verse friet voorzien.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een frietwagen huren in Brabant voor uw gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06-17202364 of vul ons contactformulier in. Samen kijken we naar de leukste oplossing om uw gelegenheid tot een smaakvol succes te maken.